Όροι Ενοικίασης

Η Oscar Car σας καλοσορίζει στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της Κρήτης σε Χανιά,Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Η Oscar Auto Rentals μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για ποιοτική και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου στην διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κρήτη.

Νοικιάστε και οδηγήστε ένα αυτοκίνητο Οscar στις διακοπές σας στην Κρήτη.Σας προσφέρουμε τα τελευταία μοντέλα σε ελκυστικές τιμές.Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων,κατανεμημένο σε κατηγορίες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ρέθυμνο – Χανιά – Ηράκλειο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη:τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Κρήτη.

Οποιοδήποτε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο επιλέξετε,σε οποιαδήποτε τιμή,ενημερωθείτε για τους όρους ενοικίασης να δείτε ποιός μπορεί να νοικιάσει ατοκίνητο,αν έχετε την απαραίτητη ηλικία,αν το δίπλωμα σας ισχύει,τι καλύπτει η ασφάλεια,καθώς επίσης τις υποχρεώσεις της εταιρείας ενοικίασης.

 

1) Ελάχιστο όριο ηλικίας οδηγού 23 ετών. Για Jeep και Mini Bus 25 ετών.
2) Η άδεια του οδηγού πρέπει να έχει εκδοθεί 24 μήνες πριν την ενοικίαση.
3) Η περίοδος ενοικίασης είναι το λιγότερο 1 ημέρα , χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
4) Ασφαλιστικές καλύψεις:

  • Ασφάλεια προς τρίτους. Περιλαμβάνει αποζημίωση για υλικές ζημιές , αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, μερικής ή ολικής ανικανότητας από τροχαίο ατύχημα.
  • Προσωπική ασφάλεια οδηγού (PAI) και επιβαινόντων. Περιλαμβάνει αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, ολικής ή μερικής ανικανότητας από τροχαίο ατύχημα.
  • Ολική ασφάλεια (CDW) . Καλύπτει όλες τις ζημιές που θα προκληθούν στο αυτοκίνητο της εταιρείας μας σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Ασφάλεια σε τροχούς , ελαστικά και κρύσταλλα.
  • Ασφάλεια κλοπής ( TPC).
  • Ασφάλεια πυρός.

5) Το ύψος των αποζημιώσεων καθορίζεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου.
6) Σε περίπτωση ατυχήματος που ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών δεν ισχύει κανένας τύπος ασφάλειας και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά αυτόν. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το όνομα του ατόμου που οδηγεί δεν αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
7) Τα καύσιμα που καταναλώνονται κατά την περίοδο της ενοικίασης είναι έξοδα που επιβαρύνεται ο ενοικιαστής.
8) Για την μεταφορά του αυτοκινήτου με καράβι , θα πρέπει να ζητήσετε έγγραφη έγκριση από την OSCAR CAR Α.Ε.
9) Όλα τα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ κατά την διάρκεια της ενοικίασης επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.
10) 24 ώρες οδική βοήθεια .
11) Οι τελικές τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23 %.
12) Όροι πληρωμής : Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση του αυτοκινήτου είτε σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα VISA , MASTERCARD.
13) Αντικατάσταση αυτοκινήτου : Η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να αντικαταστήσει το όχημα σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που θα ευθύνεται αυτή για το τυχόν πρόβλημα.
14) Η OSCAR CAR Α.Ε. παρέχει δωρεάν στους ενοικιαστές χάρτη της Κρήτης καθώς και κατόπιν αιτήσεως παιδικό κάθισμα ή σχάρα οροφής.

MHTE No. MH.T.E. 1041E81000083200